Payper

A mi történetünk

A Payper a Valentini családnak abból a gondolatából született, hogy mentőpilóta barátjuk példájából kiindulva úgy döntöttek, olyan munkaruházatot és vállalati egyenruhát gyártanak, amelynek tervezésénél cél a személy mozgásának megkönnyítése és a személy védelme, olyan esztétikai megoldásokkal, amelyek az olasz stílust jellemzik. A cég méretének növekedése és a szakosodás eredményeképp jött létre 2003-ban az Industrial Wear azzal a céllal, hogy ipari méretekben hasznosítsuk az addigi tapasztalatokat, bővítsük a termékkatalógust, megerősítsük szolgáltatásainkat és a piac új területeit hódítsuk meg. 2006-ban, miután elértük, hogy az olasz nyelvterület egészén forgalmazzunk, a vállalat az exportot kezdte fejleszteni úgy, hogy néhány év alatt minden fontosabb európai piacra elértünk. Ma katalógusunk több mint kétezer, szabadalmazott vagy tanúsított terméket tartalmaz, amelyekhez minden évben újakat hoz létre az olasz K+F iroda, amely folyamatosan keresi az új esztétikai és funkcionális megoldásokat. A gyártást a világ különböző pontjain található telephelyek személyzete közvetlenül irányítja és a műszaki irodák vetik alá szigorú minőségellenőrzésnek. 2017-ben avattuk fel új székházunkat, egy modernvállalati központot, amely megújuló energiát termel, rendelkezik egy 800 m2-es bemutatótérrel, ahol a teljes Payper választék megtekinthető, raktárában pedig legújabb generációs intelligens logisztikai berendezések működnek.

PAYPER, KREATIVITÁS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS.

A Payper egyszerre olasz és nemzetközi vállalat, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a professzionális és hobbi munkaruhatermékek kifejlesztése, alapanyag-ellátása és gyártása területén, amelynek célkitűzése, hogy termékei a munkások számára biztonságosabbak, praktikusabbak legyenek és kellemesebb viseletet nyújtsanak. A vállalat tevékenységének minden területét a minőség választása jellemzi. A teljes gyártási folyamat átfogó ellenőrzése a tervezéstől a logisztikáig lehetővé teszi a magas és idő tekintetében is garantált minőség elérését. A Payper kollekciókat egy rendkívül kreatív és nagy szakértelemmel rendelkező olasz K+F csapat, fejleszti. A kutatástól a stíluson és a fejlesztésen át a csomagolásig a legapróbb részletet is ellenőrizzük. A gyártás partnergyárakban történik a világ különböző részein, amelyek a munkavédelem, biztonság és társadalmi felelősségvállalás szempontjából a nemzetközi normáknak megfelelő tanúsítással rendelkeznek.

Műszaki irodáink, amelyekben közvetlenül vállalatunk alkalmazásában álló szakemberek dolgoznak, a különböző gyártási területeken szétszórva helyezkednek el, és – az olaszországi Lab&Quality részleggel teljes összhangban – biztosítják a gyártási és a munkakörülményekre vonatkozó szabványok betartását.

Payper, IPAR 4.0

A Payper mindig is figyelt a műszaki innovációra, ezért az iparág európai kitűnőségei között foglal helyet. Az új, 2017-ben felavatott székhelyen a Payper a logisztikai szektor élenjáró megoldásait helyezte üzembe, amelyek magukba foglalják az új, robottechnológiával felszerelt irányítást a létesítmények környezeti minőségének és a kezelők munkakörülményeinek garantálása érdekében, s ezzel egyidejűleg javítják a megrendelések átfutási idejét és a termelékenységet. A teljes folyamat részletesen dokumentálva van, ami kiküszöböli a hiba lehetőségét.

A Payper, az ügyfelek szolgálatában.

A Payper partnernek tekinti a vállalatokat, és ennek megfelelően építette fel szolgáltatásait, amelyek javítják és optimalizálják az ügyfelekkel folytatott kommunikációt. A területi értékesítési szak-emberekből álló csapat, a többnyelvű ügyfélszolgálat, a házon belüli marketing és grafikai osztály minden napját arra áldozza, hogy szoros és tartós kapcsolatot építsen az ügyfelekkel. Az internetes rendelési platform, amely a payperwear.com címen érhető el, gyors és időtakarékos rendszert biztosít, amellyel azonnal ellenőrizni lehet az adott pillanatban raktáron lévő készleteket, a beér-kező készleteket, és 24 órán belül fel lehet adni a rendelést. A payperwear.com honlap lehetővé teszi, hogy naprakész maradjon az újdonságokkal, ajánlatokkal és promóciós tevékenységgel kapcsolatban, a hatékony konfigurátor pedig valós időben teszi lehetővé a kiválasztott párosítások megtekintését a valóban egyedülálló kiszolgálás érdekében.